Om Mig

Jag är född söder om Göteborg av danska föräldrar. Bilar betydde mycket i unga år, liksom ishockey och tennis. Förutom familjen är bilar o hockeyn fortfarande en stor del av min vardag, och motorsport min stora passion.

Min första mästerskapstitel var Göteborgs Posten`s barntävling ”Göteborgsmästerskapet i trampebil” (!) 5 år gammal, och karriären som racerförare låg utstakad framför mig, trodde jag. Det skulle dröja många år till nästa.

Debuten som riktig tävlingsförare kom först som 43-åring. 2013 blev jag Swedish GT mästare, och varje sommar kör jag EM tävlingar på barndomsdrömmarnas racerbanor. Ett par gånger om året tar jag med intresserade kunder till racerbanor i Sverige och utomlands för körning i kombination med kulinariska upplevelser, till allas stora glädje och trivsel.

Skridskorna snörar jag fortfarande på mig 3 ggr i veckan, oftast tidigt på morgonen innan jobbet. Världens bästa sätt att hålla sig i form.

Mellan studentexamen 1979 och bildandet av bilfirman 1986 for jag som en furie runt jorden i jakt på äventyr och upplevelser. Jag har kört taxi i New York, varit modell i Milano, smugglat pengar till de förtryckta judarna under Sovjettiden och lite annat som jag hoppas min son inte kommer att ta efter. Sen reste jag hem och blev egenföretagare.

Tidigt i bilkarriären blev det exklusiva bilar som specialitet, och endast 28 år gammal hämtade jag min första nya Lamborghini på fabriken.

2016 firade firman 30 år, och många är de stamkunder som varit med ända sedan början. Hos mig har alla de sorter passerat genom åren. Grevar o baroner, nhl proffs, fotbollsproffs, golfproffs, pokerproffs, popstjärnor, börsdirektörer och gatsopare har nöjt åkt härifrån med sina nya bilar, och till min stora glädje oftast kommit igen. Det högsta priset sätter jag på att få ditt förtroende på nytt.

Det gör mig stolt när du kommer igen.

När människor möts händer saker!