KÖPA BIL

Jag säljer svensksålda och egenimporterade bilar i absolut fulldokumenterat toppskick. Med egenimport menar jag att jag själv har importerat bilen.

Jag köper uteslutande av tillverkarens egna tjänstebilslager och av auktoriserade märkesåterförsäljare. På så sätt känner jag mig trygg med att bilen uppfyller det allra väsentligaste, nämligen att den är ärlig och korrekt. De bilar jag köper från tillverkarna är sålda till mig med garanti på autentisk körsträcka och krockfrihet. Således kan jag garantera dessa kriterier i min tur. Mina över 30 år i branschen har naturligtvis gett mig kontakter hos tillverkarna som har föranlett att jag köper bil ”på en annan våning” än dig.

Att bli ägare till en bil som kommer direkt ifrån tillverkaren blir aldrig en belastning när man kan dokumentera det. Nästa köpare kan kosta på sig att vara lika noggrann som du var när du köpte bil av mig.

Den enda orsaken nuförtiden att införskaffa en bil ifrån EU är att tillgodose en kunds specifika önskemål, då bilen kanske inte går att få tag på i Sverige. Prisskillnader mellan länder inom EU är utraderade för länge sedan, och den allmänna uppfattningen om att Tyskland är ett enda stort inköpslager där jag och du köper till samma priser är naturligtvis fel. De senaste åren har jag exporterat 40-50 bilar till övriga EU. Som vanligt spelar kontakter och ”know how” en viktig roll, ja helt enkelt det faktum att jag inte gjort annat i över 30 år.

Jag lämnar 1 års garanti på mina bilar genom AutoConcept, för din trygghets skull!
->